Alla inlägg den 14 september 2008

Av Häftiga morsan! - 14 september 2008 10:46

Ja Magnus Ugglas låter ekar emellan åt i min hjärna för att bekräfta att han många gånger har skrivit om Svenssons liv....:-) Igår var det ju sport, bara sport, bara massor utav sport...Sedan vara alla i familjen av manligt kön helt slut...Jaha...där satt jag på kvällen...På ena sidan en snarkande son, min fotbollshjälte( som jag stolt bar till sin egen säng) på andra sidan en snarkande man...en fotbollshjälte? Hur trött blir man av att sitta brevid och heja??? Tja tydligen massor...Kl. 21.00...En Lördag kväll...Blev ingen bastu...Jag hade tänt ljus...


Ett korsord, en beck film blev min självömkans tröst. I morgon skall jag vara den som snarkar HÖGT, då någon annan VILL!!!!


Ser fram emot min städ dag...Männen åker bort, dottern sitter fastlimmad vid datorn och jag , jag får hela dagen själv med tvätt, disk( diskmarskins J-len funkar inte) och skurborsten som  min sanna vän...Jag försöker se positivt på livet!!! Med Lars Winnerbäck( "en riktig man") på högta volym och sopsäcken i högsta hugg ska jag gå lös( jag älskar att slänga saker och passar på när inte hamstermannen är hemma).


I morgon måndag...äntligen lite ro...barnen på skola...mannen på jobb...jag och studierna...mumma..längtar....


Kram Sandra....

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards